Reklamationer och garantier

Samtliga produkter som säljs hos oss har 1 års garanti & 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.

Öppet köp och bytesrätt

På BT har du alltid 30 dagars öppet köp alternativt 60 dagars bytesrätt (gäller ej bruten färg). Varan kan lämnas tillbaka, så länge den är oanvänd, ligger i sin originalförpackning och kvitto kan uppvisas.

Kvalitetspolicy

BT Järn & Maskins eftersträvar att tillmötesgå kundernas krav och förväntningar. Våra kunder skall känna trygghet i att få rätt produkt i rätt tid, där vi erbjuder produkter och tjänster med bästa kvalitet till lägsta totalkostnad. Vi eftersträvar goda och långsiktiga relationer med våra kunder och att varje medarbetare utväcka i sitt eget och koncernens kvalitetsarbete.

Miljöpolicy

BT Järn & Maskins miljöpolicy uttrycker en vilja att  ta sin del av ansvaret för att visa hänsyn till miljön och medverka till en varaktig hållbar utveckling. Miljöarbetet skall bedrivas inom företagets affärsidé och vara integrerat i det dagliga arbetet hos medarbetare. Vid val av leverantörer samt produkter och tjänster ska minsta miljöpåverkan eftersträvas så långt som det är tekniskt och ekonomiskt möjligt, att genom ständiga förbättringar förebygga och minska föroreningar samt annan negativ miljöpåverkan.

 

 
 

OK