Industri, bygg och fritid
Allt under ett tak

BT Järn i Älmhult

BT Järn & Maskin i Älmhult. Industri, bygg och fritid, allt under ett tak!

Välkomna till BT Järn i Älmhult, här finner Ni allt för industri, bygg och fritid. Om du är yrkes- eller hobbyhantverkare spelar ingen roll, vi har allt från byggnadsmaterial till arbetskläder och verktyg. Frihet skapar engagemang! Med kombinationen kvalitet, flexibilitet och kunnande ska BT Järn & Maskin vara den kostnadseffektivaste leverantören av järn- och byggförnödenheter till bygg och industri i Älmhults kommun.

 

Välkomna in i vår vällsorterade varuhus på Baldersgatan i Älmhult!

Stor parkering och butik på 3500 m2 med 17,000 artiklar.

Arbetskläder BT Järn Älmhult

"Njut av din trädgård och ditt trädgårdsarbete"

Allt för trädgårdsarbetet

I trädgården finns det mycket att arbeta med, när säsongen börjar tidigt på våren har vi alla nödvändiga redskap för att påta i jorden, krattor, spadar och räfsor. När väl trädgården står i blom är det dags för omsorg för all växtlighet, hos oss hittar ni såväl gräsklippare som häcksaxar och motorsågar. Vi säljer produkter från Fiskars, Hozelock, Weber, Stiga, Klippo, Bosch med mera.

 

Välkommen in till vår trädgårdsavdelning!

Gardena gräsklippare

"Köket, familjens samlingspunkt och hjärta i hemmet"

OBH Nordica kaffebryggare

Allt från stekjärn till kaffebryggare och dammsugare

För hemmet kan vi erbjuda vardagliga ting såsom grytor och stekjärn samt elektriska produkter. Hos oss finns ett brett utbud av brödrostar, mixers, kaffebryggare, strykjärn och dammsugare.  Produkter av väldigt hög kvalitet från OBH Nordica, Philips, Volta, Invite, Siemens, Melitta, Severin och Braun.

 

Välkomna in till vår avdelning för hushållprodukter!

"Brädgård för små som stora byggprojekt"

Byggmaterial, brädor, plank och reglar...
allt hittar ni i vår brädgård

I vår brädgård hittar du allt byggmaterial inom trä, isolering, fönster, dörrar, betong, gips med mera. Det är bara att köra runt vår byggnad så hjälper vi till att fylla ditt släp. Vi kan också erbjuda hemkörning om du har svårt med transport. Här hittar ni bland annat produkter från Isover, Allmoge, Moelven, Velux, Finja och Bevego.

 

Välkomna till vår brädgård!

Isover byggisolering

"Lite färg kan göra så mycket"

Alcro Kraft Grundfärg

I vår måleriavdelning hittar ni färg och tillbehör för målning både inom och utomhus

Att välja rätt färg är inte alltid så lätt, i vår måleriavdelning får du tips och råd så att du väljer rätt färg så slutresultatet blir så bra som möjligt. Vi blandar exakt den kulör du vill ha medan du väntar. Om du ska måla inomhus eller utomhus spelar ingen roll, vi har färg för alla ändamål. Vi har färger och tillbehör för målning från Alfort & Cronholm, Alcro och Jotun.

 

Välkomna in till vår måleriavdelning!

"Verktyg och maskiner för yrkesfolk och industri"

Rejäla verktyg som tål att användas

Vår avdelning med verktyg och kringutrustning för industri och yrkesfolk är kanske vår största. Vi kan leverera precis det du behöver. Här hittar ni också vår avdelning för eldrivna verktyg och maskiner såsom sågar, skruvdragare och högtryckstvättar. Här hittar ni produkter från Nilfisk, Kärcher, Tengtools, Stanley, Luna, Hultafors, Bosch och Black & Decker.

 

Välkomna till vår verktygsavdelning!

Kärcher högtryckstvätt

"Rätt utrustning för din och andras säkerhet"

Arbesko skyddssko

Var rädd om dig när du arbetar

Med rätt utrustning kan du undvika onödiga skador och samtidigt vara ledigt klädd utan att frysa eller bli för varm. Vi ser till att du har rätt skyddsutrustning för ditt arbete. Vi har allt från skyddsskor och yrkeskläder från Fristads, Snickers, Arbesko, Peltor och Sievi.

 

Välkommen till vår avdelning för personlig skyddsutrustning!